Video snimanje vjenčanja

Vjenčanje je poseban i uzbudljiv dan Vašega života i svi trenuci koji ga čine vrijedni su posebne pozornosti. Profesionalnom videoopremom zabilježit ćemo najvažnije trenutke Vašeg vjenčanja. Creative Weddings svakom vjenčanju pristupa individualno imajući na umu Vaše želje, ideje i očekivanja tako da se snimanja mogu obavljati i "dan prije" ili "dan poslije" na razičitim lokacijama. Omogućiti ćemo Vam da uživate potpuno i opušteno, dok mi bilježimo i stvaramo trajne uspomene. U nastavku donosimo glavna obilježja video produkcije vjenčanja.

Dosta Vam je klasičnih video materijala koji traju i po nekoliko sati? Nudimo rješenje jer svojim prepoznatljivim stilom stvaramo nove standarde i posebnu filmsku čaroliju. Naš "love story" daje ukupan prijesjek Vašeg vjenčanja u trajanju do 10 minuta. Zauvijek uživajte u najljepšim trenucima vašega života...

Naše video materijale krasi visoka kvaliteta produkcije, a sve snimamo u HD rezoluciji, te finalni materijal isporučujemo na optičkim medijima (DVD i USB) s potpuno opremljenim omotima.

Kako bi postigli filmski ugođaj koristimo najsuvremeniju tehnologiju za snimanje iz zraka koristeći posebno visokokvalitetnu bespilotnu letjelicu. Posebnim bilježenjem najvažnijih događanja našim mladencima nudimo jedinstvene kadrove koji se ne mogu postići tradicionalnim pristupom. Kako bi pojačali filmski ugođaj u svojoj produkciji koristimo kvalitetne i atraktivne glazbene podloge. Pravilnim izborom glazbe istaknuti ćemo posebne trenutke na vjenčanju, kako bi uobličili lijepu i trajnu uspomenu. Naš love story daje ukupan prijesjek Vašeg vjenčanja u trajanju do 10 minuta.
Upit za ponudu