O nama

Nježni trenuci ljubavi i sreće samo su dio emocija koje ekipa Creative Weddings vješto spaja u svojim fotografijama i video materijalima kako bi mladenci svoje posebne trenutke sačuvali za vječnost. Važni su nam detalji, one sitnice koje zaljubljeni dijele i vole jedan na drugome.

 

Spajamo tradiciju i suvremenost kroz fotografije najljepših običaja vjenčanja. Iako imate najljepšu vjenčanicu, najbolje odijelo, najveću tortu, najviše ljudi, kruna svega upravo su mladenci. Strast, znanje i kreativnost te stalno ulaganje u najmoderniju opremu naši su alati koji doprinose ostvarenju cilja koje dijelimo s našim klijentima - zadovoljstvo.

Važni su nam detalji, one sitnice koje zaljubljeni dijele i vole jedan na drugome. Naša produkcija priča kvalitetne ljubavne priče.

Zadovoljan klijent je na prvome mjestu, a naši radovi nisu samo slike, one statične ili u pokretu. One će ispričati priču – vašoj rodbini i prijateljima. Mi ne bilježimo samo vašu povijest već i trenutak, emocije, odnose i povjerenje – profesionalno i dosljedno.

Creative Weddings - fotografiranje i video snimanje vjenčanja

Želimo Vam pružiti ugodno iskustvo kako bi u budućnosti mogli uživati u  dragocjenim trenucima uhvaćenim u pravo vrijeme na pravom mjestu. Vjenčanja, otkrili smo, dolaze u svim oblicima i veličinama, ali sva vjenčanja pričaju veliku priču o ljubavi kroz obitelj, prijatelje, suze, smijeh, slavlje i sreću.

I upravo tu Vašu priču želi vam ispričati Creative Weddings.