Fotoknjiga

Želja nam je da fotografije koje snimimo u našoj produkciji ostanu trajna uspomena za buduće generacije. Iz tog razloga potrudili smo se omogućiti Vam vrhunsku kvalitetu ispisa i uveza koji će buditi sjećanja na Vaš jedinstveni dan.

Stoga najbolje fotografije pričaju predivnu priču u ručno rađenoj foto knjizi u koju ulažemo mnogo ljubavi, truda i sati prilikom izrade, a cilj nam je da Vam prilikom listanja i proučavanja ponovo vratimo osmjeh na lice i toplinu u srcu.

Možemo Vam ponuditi izradu najkvalitetnijih foto knjiga, različitih dimenzija, materijala, dekoracija i pakiranja. 100% ručni rad.

Naš najpopularniji paket koji mladenci naručuju sastoji se od tri fotoknjige različitih dimenzija. Prva knjiga namijenjena je mladencima i ona je obično većeg formata (A3- 40x30 cm ili A4 30x20 cm), dok su dvije knjige manjih dimenzija namijenjeni roditeljima (Kvadrat mini – 20x20 cm).

Fotoknjiga

Pri izradi svake knjige maksimalnu pažnju pridajemo detaljima, beskompromisnoj kvaliteti i vrhunskom otisku. Svaka knjiga od samog procesa dodatne obrade pomno odabranih fotografija, tiska i uveza pa sve do pakiranja udovoljava najvišim kriterijima.

Fotoknjiga je unikat i stopostotni ručni rad napravljena prema Vašoj želji te dolazi u personaliziranoj kutiji koja je izrađena od najkvalitetnijih materijala kako bi skladištenje iste bilo beskompromisno i vječno.

Tvrdi uvez naša je standardna oprema, a kosrice su izrađene od platna (koža) uz aluminijsku pločicu s imenom i datumom.

Sve fotogirafije i video uradak isporučujemo u zaebnoj kutijici na USB-u i DVD-u. Upit za ponudu

View the embedded image gallery online at:
https://creativeweddings.hr/fotoknjiga#sigProIda28e8876bd